DET VAR SJOVT

Af Allan POST

at deltage og gennemføre Yokohama Mesterskabets Vests anden afdeling, på Yding Race Way, made by HAMK, og prøven var en rigtig lækkerbisken af en rigtig rallyprøve, med fart begrænsninger lavet til Yokohama reglementet.

JENS KRISTIAN

Jensen og Svend Åge Nielsen kørte endnu en klassesejr hjem i deres stabile Peugeot 106 Kitcar, og det rutinerede Holstebro mandskab hyggede sig på den udfordrende hastighedsprøve.

’DET VAR SJOVT

at køre sådan en rigtig rallyprøve, hvor nedbremsningerne skulle foretages og passes til, i et par gear højere end normalt. I andet heat gav vi plads til en bil fra en hurtigere klasse, det kostede nok 6 sekunder i difference i forhold til tiden fra første heat’, citat Jens Kristian.

TIL DE TO

sidste heat, så blev prøven vendt op i vanlig Yokohama stil, og prøven var denne vej rundt lidt sjovere, ifølge Jens Kristian. Klasse kombattanterne, Jacob Faarup i Fiat Uno og Thor Jensen i Toyota Starlet var ikke længere efter, end at en lille kørefejl ville vænne op og ned på stillingen i klassen.

 

RO OG RUTINEN

fra mange rigtig rallyes gjorde, at Jens Kristian ikke lavede disse fejl, og dermed kunne Holstebro ’drengene’ kører klassesejren hjem, generelt lidt længere nede end vanligt, men prøven krævede store overarme, motormæssigt set, så teamet var mere end tilfreds, både med slutresultatet og den sædvanlige hyggelige Yokohama stemning i ryttergården.