Pokalvindere hyldet i rallysporten

Rallykøreren Johnny Pedersen fejret på Dansk Rally Clubs generalforsamling

Omkring 40 medlemmer og gæster deltog onsdag i Dansk Rally Clubs årlige generalforsamling, som i år fandt sted i Karleby Forsamlingshus i Kirke Hyllinge.

Som formand Hans Jørgensen bemærkede i sin beretning, så plejer de kroer og forsamlingshuse, Dansk Rally Club gæster, at lukke kort efter, sidst var det Osted Kro. Nu håbede han på en bedre skæbne for klubbens aktuelle vært.

Hans Jørgensen beklagede tabet af klubbens æresmedlem, 99-årige Jens Nielsen, Silkeborg, i januar, og der blev holdt et minuts stilhed til ære for Jens Nielsen, der i mange år satte sit præg på dansk rallysport med blandt andet to danmarksmesterskaber og næsten 30 deltagelser i Rally Monte-Carlo.

Et andet af klubbens æresmedlemmer, afdøde Arne Guldmark, Skibby, skænkede for nogle år siden den ærespokal, som i år for anden gang blev uddelt for en helt særlig præstation i dansk rallysport. Pokalen gik til rallykøreren Johnny Pedersen, Slangerup, for hans indsats i dansk rally gennem mere end tre årtier. Johnny Pedersen, der netop har indstillet sin aktive karriere, fik pokalen for blandt andet sin dygtighed og professionalisme i rallysporten.

Pokalen for bedste danske hold i Rallye Monte-Carlo Historique gik som i flere tidligere år til Toni Hansen fra Horsens og Per Brodersen fra Lem. De blev nr. 4 ud af 315 deltagere i det hårde løb, og det er bedste danske præstation siden 2002, hvor Otto og Britta Kristensen fra Tune vandt rallyet.

Generalforsamlingen gav genvalg til formand Hans Jørgensen og bestyrelsesmedlem Finn Richardt.


Toni Hansen og resten af generalforsamlingen lyttede til Erik Andersens og Per Vilslevs oplevelser i det nyligt overståede Rallye Monte-Carlo Historique.

Lars Brix Magnussen, Sebastian Magnussen og Marco Gersager fortalte om deres engagement i den tyske ADAC Opel Rallye Cup, hvor de stiller op med to Opel ADAM cup-biler.

Vindere af Dansk Rally Clubs pokaler for 2017:

  • Copenhagen Rally Cup 2017, kørere: Jacob Madsen

  • Copenhagen Rally Cup 2017, codrivere: Jeanette Kvick

  • Rallykørerpokalen: Jacob Madsen

  • DRC Cup 1: Marco Gersager

  • DRC Cup 2: Jacob Madsen

  • DRC Cup 3: Carsten Jensen

  • Historic Rally Cup: Heino Mejer

  • Classic Rally Cup (KRB): Kenneth Petersen

  • Monte Carlo Pokalen: Toni Hansen og Per Brodersen

  • Arne Guldmarks ærespokal: Johnny Pedersen

Reglementer for klubbens pokaler samt andre informationer kan ses på Dansk Rally Clubs hjemmeside http://danskrallyclub.dk/

Bestyrelsens sammensætning i Dansk Rally Club:
Formand: Hans Jørgensen, Skatmester: Lars Hjorth, Sekretær: Per Nielsen, PR-chef: Michael Eisenberg, Pokaler: Finn Richardt.