I SKARP TRÆNING

, inden sidste afdeling af det danske rallymesterskab, som skal køres lørdag den 27. oktober, så enhver form for træning er kærkommen indtil da.

OG TRÆNING

, i rallysporten foregår under/i løb, så derfor passede det perfekt at SOMS igen i år afholdte, Bjerrum Efterårs Rally, i Struers industri kvarter, og prøven var en tro kopi af sidste års udgave.

MANDEN SOM

, der skrives om er Jan Jacobsen, Holstebro, som til Bjerrum Efterårs Rally fik luftet sin Opel Corsa OPC, den bil som han i DM regi deltager med i Gruppe E og i Opel Corsa OPC Cuppen.

CODRIVEREN

, til dagens anledning var Mads Kudsk, som selv er aktiv rally chauffør, og Jan ville gerne prøve at have feedback fra en anden rallykører (chauffør), måske der var noget at hente den vej rundt.

LOKALT MOTORLØB

, det var lige hvad dette løb var, med ligesindede rallytosser, på en ganske god prøve, hvor Jan kunne få afprøvet mange aspekter, nedbremsning fra høj fart, svinghastigheder og i det hele taget, at komme ind i rytmen.

JAN TELLS,

’det var dejligt lige at få kørt nogle kilometer i bilen, og med Mads i højre sædet, så fik jeg lidt nye input, for en gammel cirkushest kan altid lære noget nyt. Og ud af de knap 30 startende mandskaber, så blev det en hæderlig 8. plads generelt, og det er jeg yderst tilfreds med. Det var en funktionstest af bil og den gråhårede mand bag rattet’.

NU SKAL

, bilen hjem og gøres klar til årets DM finale i rally, her er der meget på spil, og da et rally grundlæggende vindes via hjemmearbejdet på værkstedet, så er det her at timerne skal ligges indtil den 27. oktober, bilen skal være toptrimmet, og rent mentalt skal der også lige arbejdes for Jans vedkommende, også her er der værdifulde sekunder at hente.

Allan POST
, Arkiv billeder