Rally Legend.

Af ORF

5 danske mandskaber stiller til start i San Marino, når Rally Legend afvikles i den kommende weekend.

Som sædvanligt er der meget stor interesse for at deltage, men arrangørerne har sat en max. deltagelse på 160 biler. Til stor glæde og tilfredshed er der blevet plads til alle danske mandskaber. Det er:

Brian Madsen – Anja Posorski, Peugeot 206 WRC

Kim Madsen – Line Lykke Jensen, Peugeot 306 Maxi

Kristian Poulsen – Niels Jørgen Iversen, Toyota Corolla WRC

Ole Poulsen – Henning Friborg, Toyota Celica

Roland Poulsen – Ole R. Frederiksen, Toyota Corolla WRC

Det bliver debut i Legend for Line og Henning, mens alle andre har været med før.

Løbet er en fantastisk præsentation af historiske biler og berømte kørere. Årets tema er Martini Racing i anledning af 50 årets for teamets oprettelse. En masse Lancia modeller, flest 037 og Delta, Fiat kommer med 124 Abbart og 131 Abbart. BMW med mange, lige fra 2002tii til M3. Porsches med forskellige modeller, Ascona 400, Audi Quattro, Talbot Lotus og forskellige Ford´er er bare nogle af de mange historiske biler der er til start.

De mest berømte kørere er Kris Meeke, Mikko Hirvonen, Craig Breen og Gustavo Trelles. Men der er mange andre tidligere VM og EM kørere til start.

Nu er det ikke bare hygge, nostalgi og flere hundrede tusinde tilskuere. Der bliver også kørt motorløb på nogle fantastiske bjergveje. Kristian og Niels Jørgen kørte overbevisende sidste år og til trods for en punktering, sluttede de på en flot 2. plads generelt. Det bliver nok svært at gentage den præstation, men alle danskerne er klar til at give ”berømthederne” kamp til stregen.