JØRGEN HANSEN I HOPLA

da, Yokohama finalen skulle afvikles, på hans ynglings hastighedsprøve i Yokohama Mesterskabs serien, Kolding Race Way, en i Jørgens Hansens termologi, en rigtig, Schnelle rundstrecke, hvor drenge bliver til mænd !!

TEAMET

var taget til Jylland dagen før, så der var ro på hele vejen rundt, mekanikerne, Morten Schmidt, Helge Pihl og Oliver Luplau havde styr på den lynhurtige Porsche 997 GT3, en bil som passer både lille Jørgen og prøven, og vejret var perfekt til race, og til Jørgen !!

JØRGEN HANSEN OG WINNIE HANSEN

var igen makkerparret i den rå rallykabine, og når Jørgen trykker på START/ON knappen, så buldrer Porschen, ja effekten kan nærmest mærkes i jorden omkring bilen !!

JØRGEN HANSEN TELLS,

”Denne prøve har bare noget mandigt og testosteron agtigt over sigt, JA for fanden, den er så super hurtig, men der er så mange fede svinge kombinationer, og at håndterer en HAN som Porschen med op mod 200 km/t, det gør noget ved en mand, som ikke kan beskrives, det skal føles der hvor jeg bedst føler mig hjemme, bag rattet i Porschen, og især på sådan en herreprøve her !!”

DAGEN

Og oplevelsen gjorde som sagt Jørgen ung igen, og en ny monteret benzin gjorde, at der var saft på bilen i alle heat, ikke som i Formel 1, hvor der skal spares på krudtet, nej i rally glæder det om at være hurtigst, hele tiden og i alle heat !!!

KONKURRENCEN VAR

hård, Ford Focus WRC, Citroën DS3 R5 og andre hurtige biler med deres hurtige chauffører, men Jørgen bød dem alle op til dans, dans med fart og tempo !!

DÆKKENE

var et sats, men de virkede, de slap ikke pludselig, og Jørgen kunne godt lide følelsen fra dækkene, at bilen kunne drive over alle fire, i kontrolleret stil, det bliver han sku helt høj af, Jørgen var tændt, ON stod der nærmest med flammeskrift i hans øjne !!

I DET

første heat var Jørgen og Winnie P4 samlet, kun 2 sekunder fra P3, Jørgen var meget tilfreds, og total vild med prøvens layout !!

I DET

andet heat var Jørgen kun 1 sekund fra Ib Kragh og hans fartmaskine, så til midtvejspausen havde Jørgen et smil på, fra øre til øre, i dag var det sjovt at køre, og at være med i den sjove ende af feltet, det giver altså noget ekstra !!

I DE SIDSTE

par heat, ødelagde noget trafik de helt hurtige tider, sådan er det når det er en rundbane, og biler bliver startet ud hele tiden, det er en del af gamet……. Men træls ……

OVERALL RESULTATET

blev en generel fjerdeplads, og samlet 3’ere i klassen, resultatet var strålende, men oplevelsen af at køre denne prøve overstrålede resultatet, og den oplevelse er fantastisk at gå i vinterhi med, så lille Jørgen blev helt høj af denne oplevelse.

 

Allan POST