Det store DM-brag venter forude for MP Motorsport.

AF teamet

På lørdag den 27. oktober 2018 venter det store DM-brag for rallyteamet MP Motorsport bestående af Michael Nielsen fra Jordløse og Allan Larsen fra Ebberup i deres Ford Fiesta R1B, når DM-finalen i rally køres ved Aabenraa.

Rally Sønderjylland som består 7 hastighedsprøver på i alt 73 km og alle hastighedsprøverne køres nord og syd for Aabenraa. Rally Sønderjylland er også årets sidste DM-rally og derfor bliver det også her afgjort hvem som løber med DM-medaljerne og her ligger det vestfynske team meget godt inden finalen. Faktisk så godt, at sølvet allerede er kørt i hus og teamet er kun 3 point efter et andet fynske team, så DM-guldet er stadig indenfor rækkevidde.

Ved Rally Sønderjylland skal det vestfynske team ud og satse, da en DM-guldmedalje vil være kæmpe stort for rallyteamet og noget vi har drømt om siden starten i motorsport tilbage i 2002.

Rally Sønderjylland 2018 kan følges live via www.rallyresult.dk eller live ude på hastighedsprøverne. Der er gratis adgang for publikum og info om løbet kan findes på www.minirallysyd.dk

 

Sponsorer og samarbejdspartnere for MP Motorsport 2018          

Ford Sønderborg / Martin Iversen, Bryggeriet Vestfyen, Cembrit A/S, FTZ A/S, SJAKK A/S, Vang & Klarskov,
Automester Østerhaabs Auto, Shawspeed, Horne Haveservice, Tømrermester Johnny Madsen, Syddansk Køleteknik ApS, Blæksprutten v/Mikael Jensen, Broby Byg og Bo, DM Prep, Mand&Bil v/Lars Pedersen,
Isuzu Assens, RallyWeb.dk, Assens Bilsyn, Cicco Invest, DMack, MSport.