Bøgeskov vinder sølv i Danmarksmesterskabet i rally

Teamet

Søren Bøgeskov og Christian Fiskeri den gule Volvo 240 Turbo, vandt i weekenden sølv i Danmarksmesterskabet i rally 2018 for historiske biler. Og mandskabet endte på andenpladsen i klassen ligeledes for historiske rallybiler i MRS-turneringen 2018.

Et godt og spændende rally med masser af action som afslutning på rallysæsonen 2018. Søren og Christian endte med en fornuftig placering som nummer 15 generelt.

Lidt spænding blev der dog for teamet undervejs. På tredje hastighedsprøve inden servicepausen, blev Christian lidt dårlig, men dog ikke så slemt, at han ikke kunne leverer noterne til Søren. Så i servicepausen røg der nogle skiver rugbrød og nogle bananer indenbords. Og der kom ro på igen. Den første hastighedsprøve efter pausen, Gennerprøven, gik rigtig godt, men på den næste kom uroen tilbage. Og så var gode råd dyre. Christian rev en strimmel papir af de sidste noter, som han lige havde læst og som han ikke skulle bruge igen og gumlede så på det. Det gav ro med det samme, så da de kom til tankstation i Aabenraa, holdte Søren ind og købte en pakke tyggegummi til sin andenkører. Og så kunne de sidste hastighedsprøver køres helt uden problemer.

En spændende og actionfyldt afslutning på rallysæson 2018.

Der skal fra hele team Bøgeskov Motorsport lyde et stort tillykke til Heino Mejer og Bo Mølgård Jensen med guldmedaljerne i ”VOLVO-klasserne” og den flotte 3 plads generelt i Autoplus Dans Super Rally 2018. Og stort tillykke til Kurt Mejer og Steen Bøgelund med bronzemedaljerne.

Tak for kampen!