MOMENTUM HELE DAGEN

, og det resulterede i niende pladsen generelt, ud af 85 startende, ganske godt gået, i et hårdt og stærkt felt. Det var Steen Johansen/Hårlev og Suna Schwaen/Sorring, som i deres Skoda Fabia Super 2000 leverede indsats og slut produktet.

STEDET OG GRUNDEN

, var DM6 (Rally Sønderjylland) i Rally, med base omkring Arene Aabenraa, og herfra skulle der køres 7 hastighedsprøver (3 forskellige), af såkaldt høj/svær kvalitet på sønderjyske snoede og kringlede asfaltveje, vejret var tørt, men efterårets vejrlige luner, med blad på vejene, våde/fugtige passager og koldt asfalt skulle tages med på ’råd’, når dæk skulle vælges.

BEGGE DE TO

, i bilen var ikke up to date, begge med forkølelse siddende i kroppen, men både Steen og Suna var enige om, at leverer en gedigen indsats i årets sidste løb, og tredjepladsen i DM i klassen var stadig opnåelig.

SS1

, første prøve i løbet var noget af en herreprøve, både kilometermæssigt men også prøvens udformning krævede koncentration og samarbejde på/af højeste niveau, og der var momentum og engagement i Steens kørsel fra SS1 af.

PRØVE FOR PRØVE

, og kilometer for kilometer, så bliver Steen mere og mere fortrolig med Skoda’ens køreegenskaber, og her til DM6 var mand og bil blevet rigtige gode venner, og Steen kunne presse materiellet lidt mere, og lidt hårdere.

STATUS

, efter løbet blev en niendeplads generelt, samt sjette hurtigste i klassen, i en klasse som efterhånden har vokset sig både hurtig og stærk.

BRONZE MEDALJEN

, i klassen løb Roland Poulsen/Ole Frederiksen i Soda Fabia R5 med, og det var velfortjent, og nu er 2018 sæsonen forbi, og Skoda skal på briksen og efterses af doktor Steen, så både bilen er top-fit til den kommende sæson, som ser spændende ud, med mange flotte DM løb.

 

Hit Counter

Allan POST