Ødelagt hjulophæng kostede DM-guldet
Et ødelagt forhjulsophæng betød, at Boisen Motorsport måtte udgå af DM-finalen i rally. Teamet vinder dermed sølvmedaljer i danmarksmesterskabet.

Teamet

Lørdag den 27. oktober blev DM-finalen i rally kørt ved Aabenraa. Inden løbet første Boisen Motorsport sin klasse i kampen om det danske mesterskab, men intet var afgjort inden finalen. Dagen startede godt for Kim Boisen og Louise Bang Christiansen, som efter de første 3 prøver første klassen og lå på en generel 3. plads. Til lørdagens DM-finale havde teamet besøg af 60 sponsorer, som dagen igennem fulgte teamet i jagten på DM-guldet. "Vi er rigtig glade for, at så mange mennesker valgte at deltage i vores arrangement. Vi kunne tydeligt mærke opbakningen fra alle sponsorerne som stod og heppede ude på prøverne. Det var bare super fedt!" smiler Kim Boisen.


Kim Boisen og Louise Bang Christiansen i BMW’en til DM-finalen. Foto: motorsportsfoto.dk

På fjerde prøve rammer BMW’en foden på en af de orange pæle, som bruges som kantafmærkning. Det føles som om, at bilen er punkteret og derfor vælger Kim Boisen og Louise Bang Christiansen at holde ind til siden for at skifte hjulet. Desværre måtte Kim Boisen konstatere, at hjulophænget på BMW’ens venstre forhjul var ødelagt og det var derfor ikke muligt for teamet at gennemføre rallyet. "Vi er rigtig ærgerlige over, at vi ikke kunne gennemføre rallyet og at det dermed ikke lykkedes at vinde danmarksmesterskabet i år" fortæller Co-driver Louise Bang Christiansen. I stedet gik danmarksmesterskabet i klassen til Carsten Jensen og Michael Fasterholdt, og Boisen Motorsport vil gerne ønske Carsten og Michael et stort tillykke med mesterskabet.

DM-sæsonen bestod af 6 løb og i alt 48 prøver. Her var Boisen Motorsport hurtigst i klassen på 38 af de 40 prøver som teamet gennemførte. DM-finalen var sidste løb i denne sæson og derfor vil teamet gerne sige tusind tak til de sponsorer, som har støttet op om Boisen Motorsport i 2018!