TRÆNING, HJEMMEARBEJDE OG DM5

 Af Alla Post

KENDER DU

, det ikke, efter 3 ugers sommerferie væk fra jobbet, så trækker arbejdet lidt igen.

FRA 9. JUNI TIL 8. SEPTEMBER,

, så lang tid har der været imellem DM4 og DM5 i det danske mesterskab i rally. Så ikke underligt at det kribler i fingrene på Steen Johansen/SJ Rallying/Hårlev, at sætte sig bag rattet igen, i hans super fede Skoda Fabia Super 2000.

SÅ TRÆNING

, inden DM5/Rally Midtjylland var en nødvendighed, så derfor kørte Steen og Suna Schwaen/Sorring en tur til Norge sidst i august, for at deltage i Rally Grimstad.

En ødelagt forrude, som skete under læsingen af bilen på traileren, det var ikke den fedeste optakt til turen, men der lå en ny forrude i Norge, så da den var monteret, så kunne Steen og Suna fokusere på, at få noget køretræning, efter næsten 3 måneders pause.

Prøverne var af hurtig beskaffenhed, på hurtige norske asfaltveje, og temaet kom i mål, men med lidt hjemmearbejde. For bremserne fungerede ikke optimalt, under nedbremsningerne, og det bliver man ret hurtig klar over, med nedbremsninger fra næsten tophastighed. Så der blev skruet ned for blusset på gaspedalen, og bilen kom helt med hjem, hjem til værkstedet og have lokaliseret hvorfor !!

DM5 RALLY MIDTJYLLAND/Autoplus Dansk Super Rally

, foregår lørdag den 8. september, og her håber Steen og Suna at både bilen og dem selv står knivskarp, klar til kamp!

Rallycentrum er hos Dantra, Vejlevej 7, Hjøllund, 7362 Hampen.

Prøverne ligger i området, Salten, Klovborg og Auddit.

Der skal køres 3 forskellige prøver, to gange hver, og Steen håber at bilen præsterer, for mandskabet i Skodaens rallykabine er så rutineret, at her virker det fra SS1, hver gang!

Første bil starter på SS1 klokken 12:34.