Ib Kragh vinder Autoplus Rally Midtjylland

 Af Bo Skovfoged
Foto Allan Post

DM 5 Autoplus Rally Midtjylland blev afviklet i regn og blæst med centrum omkring Hjøllund. Det var DM-etteren Ib Kragh og Freddy Pedersen i Citroën DS3 R5, der kom bedst fra de seks prøver i det jyske. 

Det var svære valg, mandskaberne stod over for, da der skulle vælges dæk og setup på de skiftevis våde og optørrende veje. I mål var Ib Kragh/Freddy Pedersen 27,5 sekunder foran Steen Andersen/Henrik Dernoff på andenpladsen og 31,2 sekunder fra Kim Boisen/Louise Bang Christiansen. 

Med sejren i et flot afviklet Rally Midtjylland udbygger Ib Kragh/Freddy Pedersen føringen i Autoplus Dansk Super Rally 2018.

Undervejs havde Volvo-køreren Heino Mejer/Bo Mølgaard gjort livet surt for flere af kørerne i de mere moderne biler, da den historiske 242 satte flere gode tider. Men et uheld med en hovedafbryder kostede dyrt i det samlede regnskab. Duoen sluttede sekser samlet i rallyet foran Simon Vallentin og Jeannette Kvick, der blev bedste R2-mandskab. De sikrede klassesejren foran Rasmus Sørensen/Heidi Knudsen, der nu ikke længere kan nås i R2-regnskabet.