Rally i Struer

Endnu engang efterårs rally i Struer.
Bjerrum Efterårs Rally køres for 4. år på bane i Struers vestlige industrikvartet lørdag den 29. september.

Af Mørup

Forventningen er mellem 20 og 30 biler til start, når Struer & Omegns Motor Sport lørdag den 29. september afvikler Bjerrum Efterårs Rally på en rundbane i Struers industrikvarter. Arrangementet afvikles efter reglerne for klubrally, men da det køres på en rundbane er det som et slags rallysprint.

Tilmeldingsfristen er den kommende søndag og klubben håber at rygtet om en kanon god hastighedsprøve har spredt sig til hele landet, så deltagerantallet bliver stort.

Mange af de lokale rallykører forventes at deltage. Således har Struers egen Jens Chr. Pilgaard meddelt, at han deltager i sin Ford Fiesta. Det forventes også at Jens Kristian Jensen fra Holstebro i en lynhurtig Peugeot 106 Kit Car kommer til at blande sig helt i front. Også Holstebro kører Jan Jacobsen, der pt. er på DM sølv plads i en Opel Corsa OPC i klasse 2 er allerede på startlisten.

Jan Jacobsen er i øvrigt også tidligere vinder af Bjerrum Efterårs Rally, eftersom han vandt rallyet i 2016. En anden, der naturligvis også er til start, er vinderen af Bjerrum Efterårsrally fra 2015, Lars Bjerrum, der stiller op i sin Ford Puma.

Lars Bjerrum er en af hovedinitiativtagerne til arrangementet. Han glæder sig til at vise hjemmepublikummet hvor stærkt han kan køre i Pumaen. Det er som det har været de første tre gange SOMS har arrangeret Bjerrum Efterårs Rally, Lars Bjerrum der lægger værksted til som rally centrum og dermed også er vært.

Centrum for arrangementet bliver derfor hos Bjerrum Biler på Bødkervej i Struer. Første bil sendes ud på banen kl. 14.30 og der køres 4 heat med 45 minutters mellemrum. Et kort over banen kan ses på Struer & Omegns Motor Sports hjemmeside: www.soms.dk

Serviceområdet for bilerne bliver lige syd for Bødkervej.

Under alle omstændigheder bliver der noget at se på for tilskuerne og masser af udfordringer for deltagerne. Deltagerne skal huske at søndag er sidste tilmeldingsdag.

Se lidt video fra sidste års Bjerrum Efterårsrally her: https://www.youtube.com/watch?v=bsLzJ0kMmyo 

TILLÆGSREGLER

PRØVESKITSE