O-løbs & Oldtimer Folket: SE HER.

Dette års udgave af ”Midnight Run” køres i nordtyskland. Bare 240 km syd for den dansk – tyske grænse. Her er der mulighed for en spændende oplevelse for jer alle. Det gælder både for O-løbshold, som for Historisk P-løbshold.

Løbet hedder ”Nacht der langen Messer - 14th Midnight Run”.  Løbet afvikles halvt i dagslys og halvt i mørke. Der er en mix af dansk historisk P-løb & tilsat noget tysk O-løb. Et anderledes løb, men hvor alle kommer i mål, dog med forskellige straf point. Eller sagt på en anden måde. Alle kan finde rundt på ruten. Det er bare ikke altid på idealruten.

Det er nu i skal planlægge jeres tur der ned. Og hvis i vil bo på ”Løbs-Hotellet” skal i til at bestille jer et værelse. De fleste af os, der var med sidste år, ankom fredag aften, hvor vi havde en rigtig hyggelig aften. Fra lørdag over middag til ud på aftenen kørte vi så løbet. Efter fælles morgenkaffe søndag, kørte vi så tilbage til Danmark. I kan læse herom på dette link.: http://www.teamoldtime.dk/nyhed.asp?id=119

I 2017 deltog der 7 hold fra Danmark. OG HUSK. Også nye biler er velkommen.

Så få jer lige en snak med jeres makker og kom så med ned og få en ”Efterårs-oplevelse”.

Der er info om løber på dette link.: https://www.dhmc.dk/race/2018/nacht-der-langen-messer   Tilmelding / Hotel m.m.  Og vi hjælper også gerne.

Med sportslig Hilsen Team Old Time.  -  Troels.   Tlf.  9713 7351.