Nu nærmer sæsonen sig med hastige skridt. 

Endelig er vi kommet i gang med at gennemgå bilen til den kommende sæson. Det har været svært at vælge bil til den kommende sæson.

Så selv om denne BMW ser potent ud, så blev det ikke den. Vi forbliver i den C2 VTS som vi kørte i sidste år, men med lidt forbedringer. Gearkassen er pillet ud og bliver totalrenoveret. Differentiale var blevet træt, og tænderne havde også brug for et eftersyn og delvist udskiftning. Vi opgradere med spær og gearingen får også en justering så der bliver en kortere gang mellem dem. Derudover kommer den i ny dekorering, som dog ikke helt er på plads. Nye sponsorer kommer til i 2020 fa vores hidtidige hovedsponsor har valgt at stoppe. Sponsorer kan man altid bruge, så kender du en som kender en. Så kon frisk. Vi kan altid finde en pris der matcher. 

En ny co-driver bliver det også til, idet Anders har anskaffet sig en fin FIesta, som han nu selv skal prøve kræfter med. Tak for samarbejdet og held og lykke med den fine bil. Anders og min deltagelse i DM serien sidste år var både med mange gode oplevelser men også lidt øv. Flere gange satte motoren ud og gik i sikkerheds mode, så vi måtte stoppe på prøverne for at genstarte det hele. Det kostede tid. Det ser ud til at den fejl har vi fået bugt med. Så 2020 bliver året hvor der bliver skruet op for gassen. Så er det bare med at holde på....... Håber vi ses derude.

Følg med på LSmotorsport.dk
Her afslører vi løbende nyheder om teamet.

Hit Counter