Vellykket testweekend.

En højhastighedsprøve i Esbjerg - en anden kombination end Lunderskov prøven. Et virkelig godt setup af Minirallysyd og Co. Vi blev alle taget godt imod i coronatiden og der blev holdt god afstand. Der var sørget for en lille goodiebag og gratis drikkevarer.

Prøven var 3 km og vi nåede igennem 7 gange.

Vi havde taget stopuret med og Cecilie tog tider og sammenholdt med rallysresult var hun ret skarp. Vi kørte efter 2. test i bilen fornuftige tider.

Bilen var virkelig god og efter 2 tests, syntes både Cecilie og jeg at bilen er fantastisk. God hjælp fra Boisen Motorsport , med tips til setup, udfra hvad man nu må i vores klasse.

Der var ikke så meget for vores to mekanikere at foretage sig i dag. Dan og Matti kunne nyde solen og et par røverhistorier med de øvrige teams imens vi ræsede rundt på prøven.

I 5. gennemkørsel var vi dog lige ved at lave ballade. Bremsepunktet blev rykket - en tand for meget så vi kom på tværs i chikanen. Men uden de store buler.

Vi havde fokus på fra start af at køre max attack. Notekørsel og så har man altså kun 2 skud i bøssen, som man siger i et rally.

Så der var ikke så meget fokus på at vi skulle forbedre tiden i løbet af dagen. Nej vi skulle sætte tiden for os på de 2 første gennemkørsler.

Efter en forrygende og varm dag, kunne vi veltilfredse drage hjem mod Vejle og gøre klar til den kommende weekend hvor vi tester på Fyn sammen med vores klub, VOM.

Med motorsportslig hilsen
Cecilie og Brian Madsen

 

 

Hit Counter