Resultat Cimbern Rallye / DM 1.

Glæden ved endelig at skulle i gang med rallysæsonen, blev afløst af udfordringer for Hegelund Motorsport.

Foto: #1 Morten Dam - Specialpress

Esben Hegelund og codriver Karsten Isaksen, meldte inden weekends arrangement sig 100% klar, men det blev lidt mere udfordrende, end de havde forventet.

”Hvis vi skal starte med det positive, så kan vi se, at vi har speeden når alt flasker sig. Karsten og jeg har kørt mange motorløb sammen, og det fungere rigtigt godt mellem os, men denne gang fandt vi aldrig flowet, som i sidste ende gjorde, at vi ikke sluttede med et topresultat.
Årsagen til det manglede flow og alt for svingende resultater på de 6 forskellige hastighedsprøver, har jeg ikke et svar på lige nu, men det er helt sikkert noget jeg vil bruge noget tid på, så vi kan få styr på det og igen levere topresultater. Mange ting går igennem ens hoved lige nu.

Set fra den tekniske side, så har vi world class service fra Wevers Sport, som servicerer bilen. Selve bilen fungerer også rigtigt fint, jeg skal vænne mig til den aggressive opsætning, som bilen har. Den er meget kontant, det kan helt sikkert blive godt, når vi bliver dus med den og kan udnytte dens potentiale endnu mere end denne gang.

Foto: #2 Morten Dam - Specialpress

Med 3 snurreture, og en tur på marken på sidste prøve, så står man ikke på sejrsskamlen, når løbet slutter, men vi kom i mål. Det bliver jeg nok glad for, når der er gået et par dage. Vi er allerede nu bagud i forhold til vores målsætning, om at slutte i toppen af mesterskabet, men vi kommer stærkt tilbage ”siger Esben Hegelund.

Løbet blev vundet generelt af Tyske Christian Riedemann i en Skoda Fabia R5 Evo.

Set med Danske øjne blev top 5 som nedenstående

       Michael Sørensen  Skoda Fabia R5                 49:23,2
 Ib Kragh                  Skoda Fabia R5                 49:35,1
 Martin Johansen     Peugeot 208 R5                 49:52,0
 Esben Hegelund   Skoda Fabia R5 Evo         51:07,0
 Steen Johansen     Skoda Fabia R5                 52:47,7

Næste gang teamet skal i kamp bliver d. 18-19. september på Lolland-Falster.

 

Hit Counter