DM3 blev en sejrsrunde for JP Racing

Det skulle tage 4 sæsoner før Jan Petersen kunne tage sin første DM sejr ved weekendens 3. Afd af Danmarks mesterskabet i rally i og omkring Tarm.

Med en hel del grus på prøverne, havde Jan og Jeannette sat sig for at denne omgang skulle gå til dem og det blev fulgt til dørs.

Image

8 prøver dvs 4 som hver skulle køres 2 gange.  

På prøve 1 startede makkerparret dog med en snurretur som kostede værdifulde sekunder.

Prøve 2 gik meget bedre og teamet havde meget fokus på at flytte bremsepunkter hele tiden hvilket resulterede i en super tid.

Prøve 3 og 4 gik over al forventning og Jan og Jeannette kunne køre til pause med en føring i klassen - lille føring på et par sekunder men den var der.

Image

I pausen opdagede teamet dog at der var en utæthed ved udstødningen oppe ved motorrummet og servicefolkene fik meget travlt med at svejse og tætne. Lige til tiden trillede makkerparret ud og kunne køre næste omgang.

De næste 3 prøver gik uden problemer og Jan og Jeannette kunne se sig selv skrabe flere og flere sekunder sammen og dermed øge føringen i klassen.

Sidste prøve var så det man kalder powerstage hvor man kan tage ekstra point og den ville teamet vinde.

Uden at tage nogle chancer, kom Jan og Jeannette i mål med de største smil med både powerstage sejr og klassesejr samt en 6. Bedste tid af hele feltet.

Image

Teamet ligger nu nr 2 i Danmarksmesterskabet og vil kæmpe om sejren med alt hvad de har til 4. Og sidste afd. af Danmarksmesterskabet som køres 24. Oktober i og omkring Djurs.

  

Hit Counter