JOHN FREDERIKSEN
TOG MESTERSKAB
I SPRINTTURNERING

Satser på podieplads i den kommende DM-finale på Djursland  

Efter en weekend med en klassesejr og generel tredjeplads i anden og sidste runde af årets Yokohamamesterskab Øst har Team Hylling Racings John Frederiksen og Thomas Holm Hansen ikke blot i deres klasse sikret sig mesterskabet i den østlige turnering, men har også fået pudset formen af til finalen i opgøret om Dansk Super Rally 2020 og DASU-mesterskaberne.


John Frederiksen og Thomas Holm Hansen havde en god dag på Roskilde Dyrskueplads, hvor de i deres BMW Compact sluttede med en klassesejr på dagen og dermed som klassevinder i Yokohamamesterskabet Øst 2020.

Forud for finalerunden, Djurs Rally, den 24. oktober er de ifølge den officielle stilling på en samlet tredjeplads i opgøret om mesterskabet i Klasse 5. Kim Boisen og Louise B. Christiansen i BMW M1 fører foran Carsten Jensen og Michael Fasterholdt i Renault R3T  og John Frederiksen og Thomas Holm Hansen i BMW Compact..

SATTE TIDEN I 4. HEAT

- Kim Boisen har sikret sig et massivt forspring og har dermed genvundet mesterskabet For os handler det nu om de øvrige podiepladser, og om vi på Djursland kan klemme os ind på andenpladsen foran Carsten Jensen, fastslog John Frederiksen efter søndagens ”John Frederiksen Rallyshow 2020“ på Dyrskuepladsen i Roskilde.

ASK Hedeland afviklede fire sprintløb, hvoraf de to første om formiddagen blev kørt, mens vejene var kolde og fugtige, hvilket prægede omgangstiderne. I løbet af dagen blev det varmere, så vejene tørrede op, og der kom mere fart over feltet. For Team Hyllinge Racing gik det for alvor stærkt i dagens sidste heat. BMW’en kørte perfekt og det samme gjorde teamworket i kabinen.

- Vi kørte den generelt hurtigste tid og blev dermed klassevinder i såvel dagens rallysprint som i Yokohamamesterskabet Øst, tilføjede en tilfreds John Frederiksen efter fire hektiske heat med et felt bestående af 43 startende biler.

Team Hyllinge Racing er klar til at tage kampen op om de to resterende
podiepladser i deres klasse.

BMW-holdets tid for det 5,7 kilometer lange fjerde heat var 4:06,290 min., hvilket gav et slutresultat på 16:57,523 min. efter svenskerne Håkan Oddshammar i en 4-hjulstrukket Ford Festa R5 og ­Joacim Jocke Kristiansson i en spurtstærk Opel Corsa B, der sluttede med tider på henholdsvis 16:36,566 og 16:55,015 min. 

KØRER EFTER DM-SØLV

Nu er der en kort pause, før finalen om årets rallymesterskaber på Djursland. Ligesom i den foregående DM-runde i Vestjylland med mange kilometer hastighedsprøver på grusveje, bliver der også på Djursland tale om ekstra udfordringer med hastighedsprøver på grusveje.


John Frederiksen har fokus på en andenplads og DM-sølv i finalerunden på Djursland.

- Men efter DM-semifinalen og søndagens rallysprint er vi klar til at give den gas i forsøget på at vinde DM-sølv i den samlede stilling, sluttede John Frederiksen.

(Foto: MD/specialpress@gmail.com)

Hit Counter